Content page
Kontoret bortom kvadratmetrarna. Hoffice, coffice eller öppet landskap? | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Kontoret bortom kvadratmetrarna. Hoffice, coffice eller öppet landskap?

Kontoret är en viktig konkurrenskraft i matchen om kompetent personal. Idag kräver hyresgästerna att fastighetsägare tänker bortom kvadratmeter och nya trender skapas. Har du koll på vad ett coffice eller hoffice är? I nya numret av Fastighetstidningen provar vi på några av de senaste kontorstrenderna. Möt också Christel Armstrong Darvik, vd:n på Stena Fastigheter som berättar om sin transaktionsabstinens. Vi blickar även framåt mot den nya, hållbara staden som tar form i Kiruna.

Relationer som affärsidé
Hon basar över ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag, som också är en del av Stenasfären. Christel Armstrong Darvik, vd på Stena Fastigheter, får kanske inte göra så många transaktioner som hon skulle önska, men hon får lägga fokus på sitt andra intresse – människors utveckling.

Kontoret bortom kvadratmetrarna

Vill du arbeta på kafé eller hemma hos någon? Följ med när Victoria Gillberg, reporter på Fastighetstidningen, testar de senaste kontorstrenderna.

Nya hållbara Kiruna

LKAB gjorde en kovändning. Kirunas fastighetsägare ersätts med nya hus. Många frågor återstår, men nu kan man blicka framåt mot den hållbara stad som ska byggas.

Ledare: Regeringen missar målet gång på gång
Regeringen har presenterat sin vision för bostadsmarknaden – målet är att 250 000 nya bostäder ska byggas fram till 2020. Det är naturligtvis både lovvärt och nödvändigt att regeringen vill skapa förutsättningar för fler nybyggda bostäder, men samtidigt är det långt ifrån tillräckligt för att lösa de problem som finns på bostadsmarknaden. Det skriver Fastighetsägarna Sveriges vd Reinhold Lennebo i Fastighetstidningens ledare.

MER fastighetsagarna.se

Comments are closed