Content page
Tyréns förvärvar byggkonsulten Samcon | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Tyréns förvärvar byggkonsulten Samcon

Samhällsbyggnadsföretaget Tyréns förvärvar byggkonsultföretaget Samcon i Örebro med 15 medarbetare. Förvärvet är ett steg i en fortsatt breddning och utveckling av Tyréns verksamhet i Mellansverige och Mälardalen.

− Vi är mycket glada över den här förstärkningen. Samcon besitter den kompetens och erfarenhet vi önskar, samt ligger oss nära kulturellt och värderingsmässigt. Förstärkningen ligger i linje med Tyréns strategiska plan om att skapa tillväxt och utveckla konstruktionskompetensen i landet, säger Magnus Holmberg, regionchef mitt.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Tyréns förvärvar byggkonsulten Samcon

Samhällsbyggnadsföretaget Tyréns förvärvar byggkonsultföretaget Samcon i Örebro med 15 medarbetare. Förvärvet är ett steg i en fortsatt breddning och utveckling av Tyréns verksamhet i Mellansverige och Mälardalen.

− Vi är mycket glada över den här förstärkningen. Samcon besitter den kompetens och erfarenhet vi önskar, samt ligger oss nära kulturellt och värderingsmässigt. Förstärkningen ligger i linje med Tyréns strategiska plan om att skapa tillväxt och utveckla konstruktionskompetensen i landet, säger Magnus Holmberg, regionchef mitt.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed