Content page
Klart: Stockholmshem köper av Wästbygg i Älvsjö | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Klart: Stockholmshem köper av Wästbygg i Älvsjö

Affär på 280 miljoner. Stockholmshem förvärvar fastighet under ombyggnad i Älvsjö och kommer att ha 279 studentlägenheter inflyttningsklara i slutet av 2016.

Projektet är utvecklat av Wästbygg och ombyggnationen av fastigheten har varit igång sedan hösten 2014. Nu köper Stockholmshem hela fastigheten under pågående ombyggnad. De 279 lägenheterna planeras vara klara för inflyttning till hösten 2016.

Värdet på affären, inklusive byggentreprenaden fram till färdigställandet, uppgår till 280 miljoner kronor.

– Många studenter väljer bort Stockholm som bostadsort på grund av underskottet av studentbostäder. Stockholmshems förvärv av fastigheten i Älvsjö kommer att generera 279 nya studentlägenheter och är ett paradexempel på att Stockholmshem tar an utmaningen och satsar på bostäder för unga och studenter, säger Kadir Kasirga (S), ordförande i Stockholmshem.

Fastighetsvärlden Idag 2015-04-29

MER stenafastigheter.se

Comments are closed