Content page
Sweco flyttar Umeåkontoret till nybygge | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Sweco flyttar Umeåkontoret till nybygge

Hyr 2.800 kvm av Lerstenen. Till sommaren startar fastighetsbolaget Lerstenen bygget av det 9.000 kvm stora projektet på Umestans Företagspark i Umeå. Bolaget har tecknat ett första hyreskontrakt med Sweco som hyr 2800 kvm med inflyttning 1 juli 2016.

Teknikkonsultföretaget har idag verksamheten utspridd på tre olika adresser, lokaler som kommer att lämnas när de nya är inflyttningsklara. Dessa är Norrlandsgatan 10B och Östra Rådhusgatan 6 i centrum, samt Björnvägen 15 på Mariedal. Fastighetsägarna som tappar Sweco är Norrporten, Umehus samt NP3.

Den nya byggnaden är ritad av Wingårdhs och kommer förutom kontor även att innehålla gym och en restaurangdel. Samordningsvinster samt Umestans kommunikationsnära läge var det främsta anledningen till flytten till Lerstenens projekt.

Fastighetsvärlden Idag              2015-04-27

MER stenafastigheter.se

Comments are closed