Content page
Många unga vill jobba hos Stena Fastigheter i sommar | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Många unga vill jobba hos Stena Fastigheter i sommar

Datum: 2015-04-29 15:50
Text:

Intresset var stort för de 300 årliga sommarjobb som Stena Fastigheter erbjuder till ungdomar som bor i Stena Fastigheters områden. Fler än 550 ungdomar sökte jobben som nu håller på att tillsättas.

Genom att bidra med sommarjobb vill Stena Fastigheter hjälpa unga att få in en första fot på arbetsmarknaden. Sedan förra året erbjuder man därför 300 sommarjobb till ungdomar som bor hos Stena Fastigheter. Jobben fördelas på Stockholm, Göteborg och Malmö.

– Resultatet från förra året blev väldigt lyckat och därför är det glädjande att intresset i år till och med är ännu större, säger Christel Armstrong Darvik, koncernchef Stena Fastigheter.
Ungdomarna jobbar tre veckor var med olika uppgifter som bidrar till att göra områdena trivsamma, till exempel trädgårdsarbete, målning, städning och uppfräschning i gemensamma utrymmen. Ett antal äldre ungdomar får dessutom jobb som arbetsledare.
Satsningen är en del av Stena Fastigheter eget koncept Relationsförvaltning®, som går ut på att utveckla hållbara boendemiljöer där människor trivs och vill bo kvar länge. Fokus ligger på projekt och aktiviteter för barn och ungdomar, med inriktning på en meningsfull fritid, skola och arbete. 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed