Content page
Rikshem utökar i Kalmar – slutför bostadsaffär | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Rikshem utökar i Kalmar – slutför bostadsaffär

Genomför ännu en affär med HSB. Som Fastighetsvärlden berättade i januari förhandlade Rikshem med HSB Sydost om att förvärva ett av bolagets bestånd i området Norrliden i Kalmar. Nu har parterna kommit överens och undertecknat ett avtal som innebär att Rikshem förvärvar Kvarteret Flintan 1 och Gnejsen i Norrliden. Rikshem tar över fastigheterna den 12 maj och kommer förvalta dessa i egen regi.

Fastigheterna inrymmer en kontrakterad yta av cirka 35 000 kvm.

– Vi är glada över att ha fått möjligheten att genomföra ytterligare en affär med HSB efter tidigare genomförda affärer med HSB i Västerås, Helsingborg, Malmö, Jönköping och Linköping. Vi ser framemot att få fortsätta att förvalta och ta hand om dessa av HSB välskötta fastigheter, säger Ilija Batljan, vice VD och chef för affärsutveckling på Rikshem.

Rikshem äger sedan tidigare drygt 750 lägenheter i Kalmar.

Fastighetsvärlden Idag          2015-04-24

 

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed