Content page
Eva Nygren blir ny VD för Stockholmshem | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Eva Nygren blir ny VD för Stockholmshem

Rekryteras från Södertälje. Stockholmshems styrelse har utsett Eva Nygren till VD vd för företaget. Eva Nygren kommer närmast från Södertäljes allmännyttiga bostadsbolag Telge Bostäder.

– Det ska bli riktigt roligt att få leda Stockholmshem i arbetet att möta behoven i den växande staden. Vi ska bygga nya bostäder för alla Stockholmare, men också vårda och utveckla befintliga områden på ett ansvarsfullt och hållbart sätt, säger Eva Nygren.

Eva Nygren har varit VD på Telge Bostäder sedan 2007 och har en lång erfarenhet från bostadsbranschen, bland annat i ledande positioner på Stiftelsen Stockholms Studentbostäder och Fastighets AB Förvaltaren.

Eva Nygren ersätter Ingela Lindh som utsetts till ny biträdande stadsdirektör och VD för Stockholms Stadshus AB, moderbolaget för Stockholmshem och stadens övriga bolag.

Stockholmshems fastighetsbestånd omfattar drygt 25.000 bostäder och 3.000 lokaler. Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB, som ägs av Stockholms stad.

– Stockholmshem ska fortsätta att vara ett bostadsbolag som bygger åt människor som söker ett hem. Olika hem där olika familjer kan växa och må bra, där studenter får studiero och till människor som behöver en ny chans i livet. Och det känns riktigt bra att Eva Nygren med sin erfarenhet blir den som ska leda ett starkt allmännyttigt bolag mot en ökad nyproduktion och med en fortsatt hög service, säger Kadir Kasirga (S), ordförande för Stockholmshem.

Fastighetsvärlden Idag 2015-04-24

MER stenafastigheter.se

Comments are closed