Content page
Starbreeze till NK-huset | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Starbreeze till NK-huset

Hufvudstaden gör ytterligare en uthyrning – 1.300 kvm kvar. Hufvudstaden hyr ut totalt 1.239 kvm till Starbreeze Studios i NK-huset i Stockholm. Inflyttning planeras under tredje kvartalet 2015 och bolaget flyttar in på plan 5.

– Vi är glada att Starbreeze Studios har valt att flytta till en av Hufvudstadens fastigheter. Särskilt roligt är det eftersom det är ett växande företag i en dynamisk bransch. Som kontorshyresgäst i NK-huset finns tillgång till ett brett serviceutbud i ett av Stockholms mest centrala lägen, säger Henrik Egnell, uthyrningschef på Hufvudstaden.

I NK-huset finns totalt 11.000 kvm moderna kontorslokaler i högsta standard. I november hyrda Hufvudstaden ut 2.500 kvm på plan 6 i NK-huset till Andersson Gustafsson Advokatbyrå. Efter de båda uthyrningarna återstår två kontorslokaler på ca 650 kvm vardera på plan 7 att hyra ut. Det är det översta våningsplanet

Starbreeze gör en kort flytt. Bolaget hyr idag lokaler av Vasakronan på andra sidan Hamngatan, med adress Regeringsgatan 28.

Starbreeze är en oberoende skapare, utgivare och distributör av högkvalitativa underhållningsprodukter. Deras senaste produkter inkluderar Payday 2, det kritikerrosade äventyrsspelet Brothers ‐ A Tale of Two Sons och det kommande Overkills’s The Walking Dead.

– Vi befinner oss i en tillväxtfas där vi behöver hitta ett kontor som matchar vår ambitionsnivå och krav på expansion för framtiden. Med de nya lokalerna i NK-huset får vi verkligen tillfälle att inrätta ett nytt safehouse för våra anställda, säger Maeva Sponbergs, verksamhetschef på Starbreeze Studios.

Fastighetsvärlden Idag 2015-04-23

NK-huset i centrala Stockholm ägs av Hufvudstaden. Fotograf: Jäger Arén
NK-huset i centrala Stockholm ägs av Hufvudstaden. Fotograf: Jäger Arén

MER stenafastigheter.se

Comments are closed