Content page
Snön på plats i Göteborgs Nya Arena | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Snön på plats i Göteborgs Nya Arena

I Kviberg, Göteborg, bygger Serneke Nordens största multisportanläggning, vid namn Göteborgs Nya Arena. Arenan innehåller fullstor fotbollsplan, hotell, gym och skolor med mera. Serneke håller nu på att färdigställa byggnaden för inflytt och i förra veckan lades den första snön i det tillhörande inomhusskidspåret.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

Snön på plats i Göteborgs Nya Arena

I Kviberg, Göteborg, bygger Serneke Nordens största multisportanläggning, vid namn Göteborgs Nya Arena. Arenan innehåller fullstor fotbollsplan, hotell, gym och skolor med mera. Serneke håller nu på att färdigställa byggnaden för inflytt och i förra veckan lades den första snön i det tillhörande inomhusskidspåret.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed