Content page
Grosvenor rekryterar Carl Strufve från Atrium Ljungberg | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Grosvenor rekryterar Carl Strufve från Atrium Ljungberg

Får ansvar för nyinköpta Skärholmen. Efter det senaste förvärvet av Skärholmen Centrum förstärker Grosvenor den svenska organisationen och rekryterar Carl Strufve som Director, Asset Management.

Han kommer närmast från en tjänst som affärsutvecklare hos Atrium Ljungberg. Strufve har tidigare arbetat sex år på Unibail-Rodamco både som Head of Leasing och Portfolio Manager med centrum som Täby, Forum Nacka, Mall of Scandinavia. Han har lång handelserfarenhet och startade sin karriär på NCM Development samt TP Group.

Anneli Jansson.
Anneli Jansson.

– Genom vår rekrytering stärker vi vår satsning och starka tro på Norden samt vår strategi att bli en av de marknadsledande centrumägarna i Sverige. Carl tillför en gedigen kompetens och erfarenhet av köpcentrum och handel. Vi är mycket glada över att vi lyckats rekrytera Carl till vårt team. Han kommer ta vid den positiva utvecklingsresan av Skärholmen centrum och ytterligare stärka centrumet som en dominerande handelsdestination, säger Anneli Jansson, Director Nordic, Grosvenor.

Fastighetsvärlden Idag           2015-04-22

MER stenafastigheter.se

Comments are closed