Content page
Diös hyr ut till Grant Thornton | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Diös hyr ut till Grant Thornton

Revisionsbyrån Grant Thornton flyttar till Drottninggatan 18 i Gävle, till en fastighet som ägs av Diös. Bolaget kommer att hyra cirka 900 kvm på ett avtal som löper på fem år. Lokalerna som de lämnar på Brunnsgatan ägs av det lokala fastighetsbolaget Boetten. Inflyttning sker från och med den 1 januari nästa år.

– Vi vill skapa en mötesplats för entreprenörer i Gävle där vi kan bidra till maximal affärsnytta. Då krävs ändamålsenliga lokaler i ett optimalt läge. Som revisorer och rådgivare till dynamiska entreprenörsföretag har vi ambitionen att frigöra potentialen att växa för såväl kunder som medarbetare. De nya lokalerna ger förutsättningar för båda dessa målsättningar, säger Thomas Ljungkrantz, kontorschef på Grant Thornton i Gävle.

FV Idag 2015-04-22

MER stenafastigheter.se

Comments are closed