Content page
Tribona köper logistik för kvarts miljard | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Tribona köper logistik för kvarts miljard

Utökar i Malmö. Tribona har, via bolagsaffärer, förvärvat sju logistikfastigheter i Malmö med ett sammanlagt fastighetsvärde om ca 257 miljoner. Fastigheterna är alla moderna logistikfastigheter som ligger i bra logistiklägen i Malmö med en sammanlagd uthyrningsbar yta på 20.278 kvm. Fastigheterna är i stort sett fullt uthyrda med en genomsnittlig avtalslängd på ca 8 år.

Tillträde och betalning är planerat att ske den första juni för fem av fastigheterna medan övriga två kommer att tillträdas och betalas efter färdigställande i juli respektive november 2015. Avtalet är villkorat av finansieringsförbehåll.

– Vi är väldigt nöjda med att kunna förvärva fler bra fastigheter med stabila kunder, bra avkastning och långa kontraktstider i Malmö. Fem av fastigheterna ligger samlat tillsammans med de under förra året förvärvade fastigheterna i Malmö i bra logistikläge. Även de övriga två fastigheterna ligger strategiskt rätt nära motorväg, säger Per Johansson VD på Tribona.

Fastighetsvärlden Idag         2015-04-21

MER stenafastigheter.se

Comments are closed