Content page
Stora Enso hyr 5.000 kvm av Atrium Ljungberg | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Stora Enso hyr 5.000 kvm av Atrium Ljungberg

Hyr i huset som var tänkt för Akzo Nobel. Atrium Ljungberg hyr ut 5.000 kvm i den nybyggda fastigheten Sickla Front på Nacka till Stora Enso, Biomaterials division.

Det 10.000 kvm stora kontorshuset uppfördes ursprungligen med ett av Akzo Nobels dotterbolag, Casco Adhesive, som avtalad ankarhyresgäst (7.800 kvm) men företaget backade ur kontraktet som nu har blivit föremål för rättssak.

Med uthyrningen till Stora Enso och en tidigare uthyrning till AJ Produkter så är Sickla Front urhyrd till 60 procent. Stora Enso har haft Tenant & Partner som rådgivare i flyttprocessen. Inflyttning för Stora Enso sker från och med 1 juni.

Fastighetsvärlden Idag          2015-04-21

MER stenafastigheter.se

Comments are closed