Content page
Badkarsfabriken omvandlad till skolfastighet | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Badkarsfabriken omvandlad till skolfastighet

Sveafastigheter har hyrt ut 10 000 kvm i Gustavsberg. Den tidigare Badkarsfabriken i Gustavsberg, Värmdö, har genom Sveafastigheters försorg omvandlats från industri till skolfastighet.

De senaste två åren har Sveafastigheter totalt tecknat hyresavtal i fastigheten om 14 000 kvm, drygt 10 000 kvm av dessa avser nyuthyrningar. Kommunala Gustavsbergs gymnasium och friskolan Värmdö tekniska gymnasium är de största hyresgästerna och deras sammanlagda förhyrningar motsvarar drygt hälften av fastighetens yta.

– Vi är glada över att aktivt kunna bidra till utvecklingen av området genom att medverka till ett större antal utbildningsplatser. Sveafastigheter har tillsammans med PoE Fastighetspartner arbetat struktuerat med uthyrningen i fastigheten, vilket har visat sig mycket lyckosamt då fastigheten nu är i det närmaste fullt uthyrd, säger Eric Bergström på Sveafastigheter.

Fastigheten är placerad i Sveafastigheter Fund II.

Fastighetsvärlden Idag 2015-04-21

MER stenafastigheter.se

Comments are closed