Content page
Nytt distributionscenter till Jordbro | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Nytt distributionscenter till Jordbro

Skanska utvecklar nära 16.000 kvm. Skanska har tecknat avtal med elgrossisten Rexel om att utveckla ett nytt distributionscenter med tillhörande kontor åt företaget. Anläggningen blir cirka 15.600 kvm stor och kommer att uppföras i Jordbro Företagspark, ett av södra Stockholms största logistikområden.

Projektstart sker under andra kvartalet 2015 med planerad inflyttning sommaren 2016.

Fastighetsvärlden Idag 2015-04-20

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Nytt distributionscenter till Jordbro

Skanska utvecklar nära 16.000 kvm. Skanska har tecknat avtal med elgrossisten Rexel om att utveckla ett nytt distributionscenter med tillhörande kontor åt företaget. Anläggningen blir cirka 15.600 kvm stor och kommer att uppföras i Jordbro Företagspark, ett av södra Stockholms största logistikområden.

Projektstart sker under andra kvartalet 2015 med planerad inflyttning sommaren 2016.

Fastighetsvärlden Idag 2015-04-20

MER stenafastigheter.se

Comments are closed