Content page
Kungsleden rekryterar till Västerås | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Kungsleden rekryterar till Västerås

Mats Eriksson blir ny regionchef för Mälardalen. Han kommer från att ha varit affärsansvarig för retail på Newsec Asset Management. Han har under sina 25 år i branschen jobbat på bl.a. ICA Fastigheter och Hufvudstaden.

Curt Grundman blir uthyrare från 1 maj för region Mälardalen. Han kommer från Klövern där han hade storkundsansvar och var chef för marknad och uthyrning och har tidigare jobbat för London & Regional.

Martina Leksell, 28 år, blir förvaltare från 1 juni i region Mälardalen. Hon har tidigare varit uthyrare och förvaltare på Klövern.

Alla kommer att vara placerade i Västerås där regionkontoret ligger.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed