Content page
Patrik Löfvenberg ny värderingschef på JLL | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Patrik Löfvenberg ny värderingschef på JLL

Arbetat 17 år inom GE-koncernen – Tar plats i ledningsgruppen. Patrik Löfvenberg förstärker värderingsteamet på JLL och tillträder som chef för affärsområdet värdering.

Han har en lång och gedigen erfarenhet inom fastighets- och finansbranschen med en 17-årig karriär inom GE-koncernen. Senast kommer Löfvenberg från en roll som vice VD och finanschef på GE Capital Real Estate, och har tidigare bland annat innehaft rollen som risk- och värderingschef på samma bolag.

– Vi är oerhört glada att knyta Patrik till oss, som med sin bakgrund och erfarenhet passar väl in att ansvara för att växa vår verksamhet inom värdering, säger Daniel Gorosch, VD vid JLL Sverige.

Patrik Löfvenberg tillträder befattningen som värderingschef måndagen den 13 april och värderingsteamet kommer inom kort att bestå av cirka tio personer. Löfvenberg kommer att ingå i ledningsgruppen för JLL Sverige.

Löfvenberg tar över efter Åsa Linder som var chef för både analys och värdering. För en månad sedan berättade JLL att Norbert Adamek blir chef för analys.

Fastighetsvärlden Idag 2015-04-13

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed