Content page
Nordic PM får uppdrag av Grosvenor | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Nordic PM får uppdrag av Grosvenor

Nordic PM har ingått avtal med Grosvenor Fund Management avseende uthyrning av butiks- och restauranglokaler i köpcentrumen Haninge Centrum, Väsby Centrum, Bålsta Centrum och Burlöv Center.

Till övervägande del består vakanserna mestadels av mindre luckor som ska fyllas. Till exempel har det precis nyskapats 1.000 kvm i bästa läge mitt i Haninge Centrum.

– Det är mycket glädjande att vi fått detta förtroende från Grosvenor, och vi ser fram emot att inleda samarbetet med dem. Vi är också glada över att vi därmed utökar vår verksamhet till Skåne och att vi där lyckat knyta till oss Annika Ripa, som är en meriterad handelskonsult. Vi har långvarig erfarenhet av etablering av butiker och restauranger samt förädling av köpcentrum, och står väl rustade inför uppdraget, med goda förhoppningar om att samarbetet skall bli fruktsamt för samtliga parter, säger Jeanette Öhrn, vice VD Nordic PM.

I uthyrningsarbetet skall Nordic PM hitta hyresgäster som såväl kompletterar som breddar mixen av befintliga butiker och restauranger i köpcentrumen, samt i förekommande fall bistå med omförhandling av befintliga hyresavtal.

Fastighetsvärlden Idag 2015-04-09

Väsby Centrum.
Väsby Centrum.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed