Content page
Wihlborgs gör uthyrning på över 12.000 kvm | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Wihlborgs gör uthyrning på över 12.000 kvm

Vi är glada och stolta.” Wihlborgs har tecknat hyresavtal med Försäkringskassan som innebär att de flyttar in på 12.300 kvm i Ubåtshallen (Kranen 8) på Dockan. Inflyttning blir i maj nästa år.

– Vi är väldigt glada och stolta över att Försäkringskassan fortsätter sitt samarbete med Wihlborgs när de nu väljer att samla sin verksamhet i Malmö på ett och samma ställe, säger Anders Jarl, VD för Wihlborgs Fastigheter.

Det har under ett flertal år bedrivits skolverksamhet i Ubåtshallen, både Malmö Högskola och Mediegymnasiet har haft sina utbildningar här. Nu ska fastighetens fem nedersta våningar förändras från skolverksamhet till rena kontorsytor. Den sjätte och översta våningen hyrs av Duni.

– Försäkringskassans koncentration till Dockan innebär en ytterligare förstärkning av området, avslutar Anders Jarl.

– Den här lösningen ger oss förutsättningar att skapa en modern kontorsmiljö med önskad flexibilitet och god arbetsmiljö som gagnar såväl verksamheten som våra kundmöten, säger Gunnar Pettersson, fastighetschef på Försäkringskassan.

Fastighetsvärlden Idag         2015-04-07

MER stenafastigheter.se

Comments are closed