Content page
Nyström nu ordinarie på Savills | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Nyström nu ordinarie på Savills

”Nu satsar vi framåt.” Under mer än ett år verkade Anders Nyström som tillförordnad VD för Savills Sverige innan han nyligen blev den långsiktiga lösningen.

Enligt vad Fastighetsvärlden erfar var man på huvudkontoret mycket nöjda med Nyströms arbete, men ville ändå sköta rekryteringen av VD ”by the book”. I den processen fann man att Nyström var den rätta kandidaten och därmed är han nu ”ordinarie” VD för Savills Sverige. Han säger till Fastighetsvärlden att han inte var direkt förvånad över att formaliserats som ordinare VD och att det egentligen är business as usual som gäller, men ändå med lite större handlingsfrihet.

– Nu satsar vi hårt framåt på våra mål. Vi går in i en expansiv fas där vi vill bli dubbelt så stora inom tre år. Det är en utmaning eftersom alla andra konsulter har likartade mål.

Det kommer också bli en breddning rent geografiskt för Savills de kommande tre åren.

– Vi har haft mycket fokus på Stockholm, nu tittar vi också på Malmö och Göteborg.

Det var i oktober 2013 som Nyström fick kliva in som VD efter Ulf Nilsson, som då gick till jobbet som VD för D. Carnegie & Co. Anders Nyström rekryterades drygt ett år tidigare för att bygga upp Savills svenska förvaltningsverksamhet.

Fastighetsvärlden Idag             2015-04-07

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Nyström nu ordinarie på Savills

”Nu satsar vi framåt.” Under mer än ett år verkade Anders Nyström som tillförordnad VD för Savills Sverige innan han nyligen blev den långsiktiga lösningen.

Enligt vad Fastighetsvärlden erfar var man på huvudkontoret mycket nöjda med Nyströms arbete, men ville ändå sköta rekryteringen av VD ”by the book”. I den processen fann man att Nyström var den rätta kandidaten och därmed är han nu ”ordinarie” VD för Savills Sverige. Han säger till Fastighetsvärlden att han inte var direkt förvånad över att formaliserats som ordinare VD och att det egentligen är business as usual som gäller, men ändå med lite större handlingsfrihet.

– Nu satsar vi hårt framåt på våra mål. Vi går in i en expansiv fas där vi vill bli dubbelt så stora inom tre år. Det är en utmaning eftersom alla andra konsulter har likartade mål.

Det kommer också bli en breddning rent geografiskt för Savills de kommande tre åren.

– Vi har haft mycket fokus på Stockholm, nu tittar vi också på Malmö och Göteborg.

Det var i oktober 2013 som Nyström fick kliva in som VD efter Ulf Nilsson, som då gick till jobbet som VD för D. Carnegie & Co. Anders Nyström rekryterades drygt ett år tidigare för att bygga upp Savills svenska förvaltningsverksamhet.

Fastighetsvärlden Idag             2015-04-07

MER stenafastigheter.se

Comments are closed