Content page
Brostaden förvärvar mark i Länna | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Brostaden förvärvar mark i Länna

Möjligt att bygga kontor och industri. Brostaden har via en bolagsaffär förvärvat fastigheten Kranbilen 2 i Länna, Huddinge. Fastigheten är en obebyggd industritomt om ca 17 000 kvm och har en gällande detaljplan som medger kontor och industri. Tillträde har skett.

– I och med detta förvärv får vi tillgång till mark i bra läge. Vi kompletterar vårt bestånd i Länna och stärker vår närvaro i ett område vi tror har mycket goda framtidsutsikter, säger Anders Nilsson, VD på Brostaden.

Fastighetsvärlden Idag           2015-04-07

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Brostaden förvärvar mark i Länna

Möjligt att bygga kontor och industri. Brostaden har via en bolagsaffär förvärvat fastigheten Kranbilen 2 i Länna, Huddinge. Fastigheten är en obebyggd industritomt om ca 17 000 kvm och har en gällande detaljplan som medger kontor och industri. Tillträde har skett.

– I och med detta förvärv får vi tillgång till mark i bra läge. Vi kompletterar vårt bestånd i Länna och stärker vår närvaro i ett område vi tror har mycket goda framtidsutsikter, säger Anders Nilsson, VD på Brostaden.

Fastighetsvärlden Idag           2015-04-07

MER stenafastigheter.se

Comments are closed