Content page
Niam köper 43 000 kvm handel i två affärer | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Niam köper 43 000 kvm handel i två affärer

Pareto och Henderson säljare. Niam har förvärvat den 23 000 kvm stora handelsfastigheten Hyllinge 1:13 utanför Helsingborg. Fastigheten är fullt uthyrd till City Gross. Säljaren var Hyllinge Invest AS, ett bolag etablerat och förvaltat av Pareto Project Finance.

CBRE var säljrådgivare i affären.

Niam förvärvar också fastigheterna Silvret 3 och 8, mer kända som Ingelsta Marknad. Fastigheterna omfattar totalt 20 000 kvm och är belägna i Ingelsta, Norrköping. Säljaren är TIAA Henderson Real Estate, på uppdrag av tyska Warburg-Henderson med vilket bolaget har ett joint venture-samarbete med. De största hyresgäster är Mio, Media Markt och XXL.

TIAA Henderson Real Estates rådgivare har varit Newsec samt advokatfirman Cederquist.

– Detta var en möjlighet för Niam att förvärva handelsfastigheter med attraktiva lägen i växande regioner, säger Johan Bergman, VD på Niam

Fastighetsvärlden Idag          2015-03-31

MER stenafastigheter.se

Comments are closed