Content page
Humlegården hyr ut i Solna Strand | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Humlegården hyr ut i Solna Strand

Lyckat uthyrningsarbetet. Under våren 2014 påbörjade Humlegården Fastigheter en totalrenovering av halva fastigheten Päronet 6, på Torggatan 13-15 i Solna strand. Cirka 7.500 kvm kontorsyta tomställdes och cirka 4 900 kvm av dem är nu uthyrda.

Sedan tidigare har SSC tecknat kontrakt om cirka 3200 kvm och nu har även kommunikationsbolaget Enghouse Interactive skrivit avtal om 1.690 kvm.

– Vi har märkt att det finns en efterfrågan på moderna, nyrenoverade lokaler i Solna strand. Den lyckade uthyrningen av lokalerna är ett tecken på att det finns ett intresse för lokaler med större sammanhängande plan. Det bär vi med oss i den fortsatta utvecklingen av Solna strand, där vi har cirka 40.000 kvm byggrätt kvar att förverkliga, säger Maria Lidström, chef för avdelningen Investering och Utveckling på Humlegården Fastigheter.

I Päronet 6 återstår cirka 2 000 kvm kontor, samt en butikslokal att hyra ut.

Fastighetsvärlden Idag          2015-04-01

MER stenafastigheter.se

Comments are closed