Content page
Ted Mattsson ny projektschef på Oscar | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ted Mattsson ny projektschef på Oscar

Tidigare chefen startar egen bostadsutveckling. Ted Mattsson har anställts som projektutvecklingschef på Oscar Properties. Han kommer närmast från en befattning som Development Director på Steen&Ström. Han har dessförinnan arbetat på SGA Fastigheter i rollen som projektchef för Tele2 Arena samt i olika befattningar inom WSP Management och NCC. Ted Mattsson kommer att ingå i ledningsgruppen för Oscar Properties och ska ansvara för projektutveckling vid både konvertering och nyproduktion. Mattsson tillträder sin befattning under andra kvartalet.

– Teds gedigna erfarenhet från stora komplexa byggprojekt blir en värdefull förstärkning av vår projektutvecklingskompetens, särskilt inom nyproduktion. Jag är mycket glad att välkomna honom till Oscar Properties som Projektutvecklingschef och till vår ledningsgrupp”, kommenterar Oscar Engelbert, VD i Oscar Properties.

Oscar Properties tidigare projektutvecklingschef, Anders Tengbom, slutar efter tre år i bolaget. Han avser nu att starta egen verksamhet inom bostadsutveckling.

Fastighetsvärlden Idag 2015-03-25

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed