Content page
Anna Nordin ny VD för CBRE Basale | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Anna Nordin ny VD för CBRE Basale

CBRE Basale meddelar att Anna Nordin har utsetts till Managing Director och att hon ingår i ledningsgruppen för CBRE Sweden.

Anna ansluter från Vasakronan, där hon framför allt arbetat med fastighetsförvaltning inom CBD, Stockholm. Innan dess var hon ansvarig för Occupier Service för DTZ i Sverige där hon även ingick i ledningsgruppen. Anna tillför därmed värdefull kunskap både från ett stort fastighetsägande företag och från konsultverksamhet.

Anna, som kommer vara placerad i Stockholm, kommer nu ta över från Katarina Bjelkow Rössel. Katarina, som varit tillförordnad Managing Director, kommer därmed gradvis återgå till sin ursprungliga roll som COO för CBRE i Norden.

Patrik Kallenvret, Managing Director, CBRE Sweden, kommenterar:

– Anna Nordin är en rekrytering vi är mycket stolta över. Hon har ett brett kundnätverk och hon är en mycket duktig ledare. Annas meritlista och marknadskännedom är oerhört värdefull för oss och våra kunder i vår fortsatta tillväxt.

Andy Hay, EMEA Head of Asset Services, på CBRE tillägger:

– Utnämningen av Anna kommer ytterligare stärka vår verksamhet i Sverige. Detta är dessutom strategiskt viktigt med tanke på att vi åter visar att vi ska ha marknadsledande fastighetskonsulter inom vår paneuropeiska verksamhet.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed