Content page
Sofia Ljungdahl till Besqab | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Sofia Ljungdahl till Besqab

Lämnade Rikshem – Lång erfarenhet från JM. Besqab har anställt Sofia Ljungdahl som ny affärschef. Hon har bred branscherfarenhet med ett långt förflutet i JM där hon haft olika roller, bland annat som affärsenhetschef och medlem i koncernledningen. Hon har också arbetat inom Peab-koncernen och kommer närmast från Rikshem som projekt- och brf-utvecklingschef och medlem i ledningsgruppen.

– Vi är mycket glada över att välkomna Sofia Ljungdahl till Besqab i rollen som affärschef. Hon passar väl in i Besqabs team och kommer aktivt att delta i arbetet med Besqabs utveckling och tillväxt, säger Besqabs VD Anette Frumerie. Sofia har en mycket gedigen erfarenhet från projektutveckling av bostäder.

Sofia Ljungdahl direktrapporterar till VD Anette Frumerie och tillträder tjänsten den 1 maj 2015.

Fastighetsvärlden Idag 2015-03-23

MER stenafastigheter.se

Comments are closed