Content page
Specialfastigheter rekryterar trio | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Specialfastigheter rekryterar trio

Specialfastigheter har rekryterat Kristina Ferenius som CFO, hon kommer närmast från Huge Fastigheter. Ny förvaltningschef är Åsa Welander, hon har tidigare arbetat på Förvaltaren. Bolaget har även anställt Göran Cumlin som projekt- och utvecklingschef, han kommer från Sollentunahem. De kommer att ingå i Specialfastigheters ledningsgrupp.

FV Idag 2015-03-18

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Specialfastigheter rekryterar trio

Specialfastigheter har rekryterat Kristina Ferenius som CFO, hon kommer närmast från Huge Fastigheter. Ny förvaltningschef är Åsa Welander, hon har tidigare arbetat på Förvaltaren. Bolaget har även anställt Göran Cumlin som projekt- och utvecklingschef, han kommer från Sollentunahem. De kommer att ingå i Specialfastigheters ledningsgrupp.

FV Idag 2015-03-18

MER stenafastigheter.se

Comments are closed