Content page
Persson ny investeringschef på Unibail-Rodamco | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Persson ny investeringschef på Unibail-Rodamco

Arbetat inom bolaget sedan 2009. Unibail-Rodamco letar efter nya affärsmöjligheter på den nordiska marknaden, och har som ett led i satsningen utsett Victor Persson till Head of Investment i Norden.

Victor Persson kommer närmast från en roll som Group Senior Investment Manager i Paris, där koncernen Unibail-Rodamco har sitt huvudsäte. Han har en examen från Handelshögskolan i Stockholm och har arbetat inom Unibail-Rodamco sedan 2009.

2011 var han med och genomförde försäljningen av bland annat Haninge Centrum, Väsby Centrum och Bålsta Centrum till ett konsortium under ledning av Grosvenor. Han var även ansvarig då Unibail-Rodamco nyligen sålde Nova Lund till TIAA Henderson Real Estate.

– Unibail-Rodamco har ambitionen att bli mer aktiva på den Nordiska marknaden, och söker nya affärsmöjligheter. Vi är mycket glada över att Victor Persson nu är på plats för att driva dessa frågor, säger Lars-Åke Tollemark, Managing Director Nordic, Unibail-Rodamco.

Victor Persson tillträder sin tjänst den 1 april 2015 och rapporterar till Lars-Åke Tollemark.

Fastighetsvärlden Idag 2015-03-18

MER stenafastigheter.se

Comments are closed