Content page
Accedo hyr 1.300 kvm i Fatburen | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Accedo hyr 1.300 kvm i Fatburen

Endast ett fåtal tomma lokaler kvar. Fatburen fortsätter hyra ut i snabb takt och nu tecknar applikationsutvecklaren Accedo avtal med Crown Nordic Management och JLL om ca 1.300 kvm. Avtalet omfattar sex år och inflyttning sker i oktober 2015.

Accedo hjälper mediebolag och operatörer, så som Netflix, Viaplay, Bonnier och HBO, att leverera TV- applikationslösningar på alla plattformar och är idag ett av Sveriges snabbast växande teknikföretag.Företaget grundades 2004 och består idag av 12 kontor globalt med huvudkontor i Stockholm.

–I och med detta avtal börjar vi närma oss slutet på resan och har endast ett fåtal lokaler kvar i fastigheten. Efterfrågan har varit mycket stor och vi ser det som en utmärkt kvitto på att vi lyckats skapa en kontorsfastighet i världsklass, säger Håkan Larsson, Crown Nordic Management.

Crown Nordic Management företräder Fatburens ägare Aareal Bank i frågor kring fastigheten.

Fastighetsvärlden Idag 2015-03-17

MER stenafastigheter.se

Comments are closed