Content page
Tysk solitär i Göteborg åter fullt uthyrd | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Tysk solitär i Göteborg åter fullt uthyrd

45 procent vakant för ett år sedan. Lindholmspiren 9 på Lindholmen i Göteborg är nu åter fullt uthyrd efter att ÅF lämnade stora ytor för ett år sedan. Det är Segula Technologies som tar de sista kontorsytorna, omfattande 430 kvm.

Fastigheten, som innehåller 10.000 kvm lokaler, ägs av tyska SEB Immobilien Investment och förvaltas av Newsec, som även har uthyrningsansvaret.

Enligt FV:s kännedom är det ägarens enda fastighet i Sverige.

– Det är alltid utmanande att ställa om en fastighet som byggts för en enda hyresgäst till att fungera väl för flera hyresgäster. Vi har på ett års tid byggt bland annat en gemensam reception och delade mötesrumslösningar och på så sätt skapat liv i de stora öppna bottenplansytorna. Förändringen har visat sig vara mycket uppskattat, vilket märkts i den stora efterfrågan av lokalerna, säger Ulf Birk, uthyrningsansvarig på Newsec Asset Management i Göteborg.

Under det senaste året har hyresavtal tecknats med bland andra ÅF som idag hyr nya ytor i fastigheten, teknikkonsultföretaget Sigma och Ericsson.

Fastighetsvärlden Idag 2015-03-16

MER stenafastigheter.se

Comments are closed