Content page
CBRE: Investerare söker sig längre ut på riskkurvan | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

CBRE: Investerare söker sig längre ut på riskkurvan

Jakten på avkastning har stor effekt på investeringar i kommersiella fastigheter i Europa, enligt CBRE:s enkät 2015 Investment Intention’s Survey. I takt med att prime yield-nivån fortsätter att sjunka breddar investerare i kommersiella fastigheter sina investeringsstrategier och söker sig även längre ut på riskkurvan.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

CBRE: Investerare söker sig längre ut på riskkurvan

Jakten på avkastning har stor effekt på investeringar i kommersiella fastigheter i Europa, enligt CBRE:s enkät 2015 Investment Intention’s Survey. I takt med att prime yield-nivån fortsätter att sjunka breddar investerare i kommersiella fastigheter sina investeringsstrategier och söker sig även längre ut på riskkurvan.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed