Content page
Tack för ett sjudundrande Nordic Party! | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Tack för ett sjudundrande Nordic Party!

Hatten av. Tack alla ni nästan 600 som gästade Nordic Party under onsdagskvällen. Le Grand Café riktigt kokade in på småtimmarna. 2014 års Nordic Party var omtalat länge – men frågan är om inte 2015 års fest till och med var ännu bättre!?

Det var sjätte året som Fastighetsvärlden arrangerade Nordic Party under Mipim i Cannes. På plats fanns nästan alla nyckelpersoner inom den svenska fastighetsmarknaden som tagit sig till Rivieran.

Vi på Fastighetsvärlden vill förstås även rikta ett särskilt tack till sponsorerna D. Carnegie & Co, Datscha, Alliance+, Lindahl, TAM Group, Svalner, Riksbyggen, Andersson Gustafsson Advokatbyrå och Savills som bidrog till att göra evenemanget möjligt.

Nu laddar vi för Nordic Party 2016. Orkar vi? Ja! Vi ses!

PS. Som vi tidigare meddelat så publicerar vi inte några mingelbilder från Nordic Party på sajten i år – utöver några få översiktsbilder. Vi skriver inte heller ut några namn. Vi publicerar inte heller mingelbilder från andra bolags arrangemang. Det är inte den typen av journalistik som vi vill syssla med och inte heller förknippas med. Vi håller vårt fokus på att leverera information och analyser – som underlag till bättre fastighetsaffärer. Beslutet har varit mycket uppskattat.

Fastighetsvärlden Idag 2015-03-12

Värmen i Cannes höll i sig under kvällen – just runt Le Grand Café.
Värmen i Cannes höll i sig under kvällen – i alla fall just runt Le Grand Café.
Det var sjätte året som Fastighetsvärlden arrangerade Nordic Party.
Det var sjätte året som Fastighetsvärlden arrangerade Nordic Party.

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed