Content page
Au revoir Mipim – Vi ses 2016! | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Au revoir Mipim – Vi ses 2016!

Mipim i bilder. Tre intensiva mässdagar är över – och ungefär 2.000 svenskar ska lämna Cannes (varav hälften registrerat sig för mässan). Vi på Fastighetsvärlden tackar för i år.

Tack alla ni som följt oss här på vår Mipimsajt, som till i år är ombyggd för att funka utmärk även i så väl telefonen som i läsplattan. Tack även för allt beröm som vi fått för det senaste magasinet Fastighetsvärlden. Förstås även ett tack till juryn som satt betyg på alla nordiska och baltiska montrar. Och slutligen tack till alla ni nästan 600 som gjorde Nordic Party på onsdagskvällen till en sådan härlig tillställning.

Nästa år är det dags för den 27:e upplagan av Mipim. Den äger rum 11-13 mars, tisdag till torsdag – precis som vanligt.

Vi ses då!

Här några sista bilder.

Några mässbesökare lämnar Mipim under torsdagseftermiddagen. Får man inte tag i en taxi, så får man väl lösa uppgiften på annat sätt. Märkvärdigare än så är det väl inte.
Årets hemresa i stil: Några mässbesökare lämnar Mipim under torsdagseftermiddagen. Får man inte tag i en taxi, så får man väl lösa uppgiften på annat sätt. Märkvärdigare än så är det väl inte.
Bästa monter: Malmö/Köpenhamn.
Bästa nordiska monter: Malmö/Köpenhamn.
Häftigaste monter/show: Istanbul.
Häftigaste monter/show: Istanbul.
Årets bästa svenska Mipim-talare: Jessica Stark, Sub46.
Årets bästa svenska Mipim-talare: Jessica Stark, Sub46.
Årets miniolycka: Det är inte lätt att köra på serpentinvägar, speciellt inte med en fullstor buss. Om man dessutom kör vilse och tvingas vända blir det värre. Mipim-utflykten till "bergen" slutade dock "bara" med plåtskador”.
Årets miniolycka: Det är inte lätt att köra på serpentinvägar, speciellt inte med en fullstor buss. Om man dessutom kör vilse och tvingas vända blir det värre. Mipim-utflykten till ”bergen” slutade dock ”bara” med plåtskador”.

Fastighetsvärlden Idag 2015-03-12

MER stenafastigheter.se

Comments are closed