Content page
Sverige – Europas näst mest likvida marknad | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Sverige – Europas näst mest likvida marknad

Sverige är Europas näst mest likvida fastighetsmarknad. Detta enligt DTZ, som mäter likviditeten som transaktionsvolym per år relaterat till marknadens totala fastighetsstock. Mätt på så sätt hade Sverige hade år 2014 en likviditetskvot på 9,4 procent.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

Sverige – Europas näst mest likvida marknad

Sverige är Europas näst mest likvida fastighetsmarknad. Detta enligt DTZ, som mäter likviditeten som transaktionsvolym per år relaterat till marknadens totala fastighetsstock. Mätt på så sätt hade Sverige hade år 2014 en likviditetskvot på 9,4 procent.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed