Content page
Nytt seminarium går på djupet om Uppsalas tillväxt | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Nytt seminarium går på djupet om Uppsalas tillväxt

Mötesplats för kommun och investerare. Det händer väldigt mycket nu på Uppsalas bygg- och fastighetsmarknad och enligt kommunens visioner ska stan nå 350 000 invånare och bli en etablerad storstad. Det sjuder av nya projekt, kontorsmarknaden är ovanligt het och det skissas på många nya bostadsområden.

Därför arrangerar Fastighetsvärlden nu i vår ett stort seminarium om Uppsalas framtid och fastighetsmarknad. Uppsalamarknaden 2015: ”På väg mot storstad” går av stapeln den 4 juni på Uppsala Konsert & Kongress.

150311 uppsala-2015-sem

 

Det blir en fullmatad heldag om hur kommunen ska utvecklas till en storstad och vad det innebär för fastighetsmarknaden. Seminariet kommer att gå på djupet kring alla nya planer, projekt och spännande aktörer.

Under eftermiddagen kan deltagarna välja mellan två fördjupningsspår – Bostäder eller Kontor & handel – för att få ut mesta möjliga av dagen. Och på eftermiddagen, efter seminariets slut, blir det ett stort branschmingel med eftersnack och möjlighet att knyta kontakter.

Just nu kan man anmäla sig till specialpris till seminariet – fram till 31 mars lämnas 500 kr i rabatt på seminarieavgiften. Det finns också mängdrabatt på 20 procent vid mer än tre anmälda från samma företag.

Läs mer om seminariet och programmet och gör din anmälan här.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed