Content page
”Jag vet hur politikerna tänker” | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

”Jag vet hur politikerna tänker”

Efter en lång karriär som hög politisk tjänsteman har Sverker Eriksson nu tagit steget över till fastighetsbranschen. - Den största nyttan jag har av min bakgrund är människokännedomen inom politiken. Jag vet hur politikerna tänker, säger Newsec Communications nytillträdde vd.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

”Jag vet hur politikerna tänker”

Efter en lång karriär som hög politisk tjänsteman har Sverker Eriksson nu tagit steget över till fastighetsbranschen. - Den största nyttan jag har av min bakgrund är människokännedomen inom politiken. Jag vet hur politikerna tänker, säger Newsec Communications nytillträdde vd.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed