Content page
C&W: ”Vi ska bli en av de ledande konsulterna” | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

C&W: ”Vi ska bli en av de ledande konsulterna”

Har skrivit kontrakt med flera nya konsulter. Anders Nordvall VD för Cushman & Wakefield berättar i samband med Mipim för Fastighetsvärlden att man storsatsar för att bli en ledande byrå i Sverige. De åtta medarbetare som lämnade Catella för C&W förra året, däribland Anders Nordvall själv, får nu sällskap av flera nya förmågor.

– Av olika anledningar kan jag inte ännu berätta hur många de är eller vilka de är, men jag kan säga som så att det rör sig om fler än fem, säger Anders Nordvall.

Målet är att vara 20 konsulter till sommaren.

– Vi har höga målsättningar och ska växa ytterligare inom transaktion men ska också stärka oss inom värdering och uthyrning, Transaktion kommer också framöver vara det största affärsbenet, därmed inte sagt att det kommer vara viktigast.

Fastighetsvärlden Idag               2015-03-11

MER stenafastigheter.se

Comments are closed