Content page
Förseningar på Arlanda – ett Nice i sorg väntar | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Förseningar på Arlanda – ett Nice i sorg väntar

Åtta fransmän döda i olycka i Argentina. Tisdag är den stora resdagen till Cannes och Mipim för merparten av de svenska mässresenärerna. Två direktkärror från Arlanda är sedan länge fullbokade och många tvingas flyga med mellanlandning i antingen Köpenhamn, München, Frankfurt, Paris eller Zürich.

Det SAS-plan som var schemalagt att lyfta 08.40 startade 09.00, men den Norwegiankärra som var planerad att avgå 09.35 är framflyttad till 11.00, enligt senaste beskedet (senare justerades det till 10.30, ett positivt tecken). Enligt uppgift till FV är det problem med planet och tekniker är på väg för att fixa det.

Drygt 1.000 svenskar har registrerat sitt deltagande på mässan. Enligt Fastighetsvärldens bedömning är det ungefär lika många som åker till mässan utan att registrera sig – alltså nöjer sig med att ta del av det digra utbud, och möjligheter att göra affärer, som erbjuds utanför mässområdet. Många gör det i protest mot arrangörens dåliga service, höga priser och dåliga seminarieprogram. Totalt har 21.000 registrerat sitt deltagande på mässan.

Frankrike är idag ett land i sorg och speciellt är Nice en stad i sorg. Åtta fransmän dog under måndagskvällen i Argentina när två helikoptrar krockade hundra meter upp i luften i samband med en TV-inspelning.

Ombord fanns bland annat Camille Muffat, 25 år, simmare från Nice som vann tre medaljer i sommar-OS i London 2012. Hon vann ett guld, ett silver och ett brons. Hon är en av tre franska idrottshjältar som vunnit tre medaljer i ett och samma OS.

Fastighetsvärlden Idag 2015-03-10

MER stenafastigheter.se

Comments are closed