Content page
Dunkin’ Donuts öppnar i Gallerian | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Dunkin’ Donuts öppnar i Gallerian

Planerar för totalt 50 enheter. Dunkin´ Donuts öppnar restaurang i Gallerian mittemot NK. Det är kedjans tredje restaurang av planerade 50 i Sverige. Restaurangen kommer ligga vid ingången från Hamngatan med optimal kontakt med ett av de absolut mest frekventerade stråken i Sverige. Gallerian ägs av AMF Fastigheter.

Dunkin´ Donuts etablering i City följer på öppnandet av restaurangerna i Täby centrum (med Unibail-Rodamco som fastighetsägare) och Skärholmen (Grosvenor) i december respektive i februari.

– Vi är oerhört glada över att äntligen fått till det läge vi länge haft ögonen på, säger bolagets VD Tommy Svensson. Efter våra etableringar i Täby Centrum och Skärholmen Centrum blir vårt koncept nu också tillgängligt för alla i Stockholm City. Fredagen den 24 april slår vi upp portarna.

– Vi kommer att fortsätta vår snabba expansion i Stockholmsområdet. Vi har redan flera lägen klara för öppning under 2015 och målsättningen är att ha 7 enheter igång innan årets utgång. I vår etableringsplan har vi självklart också med Göteborg, Malmö och en rad andra mellanstora städer men just nu är fokus på Stockholmsregionen, kanske med en avstickare mot Uppsala, säger etableringschef Niclas Ahlestål.

Fastighetsvärlden Idag 2015-03-10

MER stenafastigheter.se

Comments are closed