Content page
DTZ knycker trio från Pangea | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

DTZ knycker trio från Pangea

Victor Anderkvist blir ny transaktionschef. DTZ förstärker transaktionsteamet inom Capital Markets genom rekrytering av Victor Anderkvist, Sara Vesterlund och Magnus Petersson. Samtliga kommer närmast från Pangea.

– Det är fantastiskt roligt att kunna rekrytera en väl fungerande transaktionstrio som redan arbetat tillsammans i sju år. De har alla lång erfarenhet, många kontaktytor och deras kundfokus passar väl in i vår kultur, säger Agneta Jacobsson, VD för DTZ i Sverige.

Victor Anderkvist har anställt som Head of Transactions inom Capital Markets. Han kommer från en tjänst som Director på Pangea, där han arbetat med fastighetstransaktioner sedan 2007. Innan dess arbetade han på Com Hem som produktchef för interaktiva tjänster och som affärschef med ansvar för fastighetsaffärer. Victor Anderkvist har examen i industriell ekonomi från Luleå Tekniska Universitet och har även studerat i Kanada.

Sara Vesterlund och Magnus Petersson blir projektledare för transaktioner inom Capital Markets.

Sara Vesterlund har erfarenhet av fastighetstransaktioner sedan 2005, från Lundberg & Partners respektive Pangea. Hon har medverkat i genomförandet av flera medelstora och större fastighetstransaktioner samt Corporate Finance-affärer över hela Sverige. Hon är fastighetsekonom och har tidigare också arbetat med fastighetsförvaltning på AP Fastigheter.

Magnus Petersson har sedan 2008 arbetat med framförallt medelstora fastighetstransaktioner i Stockholm och i regionstäder över hela Sverige, från Luleå till Karlskrona. Han har examen från Lunds Tekniska Högskola och inledde sin karriär på Skanska innan han blev fastighetsmäklare på Erik Olsson.

– Det känns enormt spännande att få ta över ledarskapet av transaktionsteamet och bidra till ytterligare framgångar för DTZ. Tillsammans blir vi nu snabbt ett team redo att ta marknadsandelar, men framförallt bidra till goda affärer för våra kunder, säger Victor Anderkvist, Head of Transactions, DTZ i Sverige.

Fastighetsvärlden Idag 2015-03-10

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

DTZ knycker trio från Pangea

Victor Anderkvist blir ny transaktionschef. DTZ förstärker transaktionsteamet inom Capital Markets genom rekrytering av Victor Anderkvist, Sara Vesterlund och Magnus Petersson. Samtliga kommer närmast från Pangea.

– Det är fantastiskt roligt att kunna rekrytera en väl fungerande transaktionstrio som redan arbetat tillsammans i sju år. De har alla lång erfarenhet, många kontaktytor och deras kundfokus passar väl in i vår kultur, säger Agneta Jacobsson, VD för DTZ i Sverige.

Victor Anderkvist har anställt som Head of Transactions inom Capital Markets. Han kommer från en tjänst som Director på Pangea, där han arbetat med fastighetstransaktioner sedan 2007. Innan dess arbetade han på Com Hem som produktchef för interaktiva tjänster och som affärschef med ansvar för fastighetsaffärer. Victor Anderkvist har examen i industriell ekonomi från Luleå Tekniska Universitet och har även studerat i Kanada.

Sara Vesterlund och Magnus Petersson blir projektledare för transaktioner inom Capital Markets.

Sara Vesterlund har erfarenhet av fastighetstransaktioner sedan 2005, från Lundberg & Partners respektive Pangea. Hon har medverkat i genomförandet av flera medelstora och större fastighetstransaktioner samt Corporate Finance-affärer över hela Sverige. Hon är fastighetsekonom och har tidigare också arbetat med fastighetsförvaltning på AP Fastigheter.

Magnus Petersson har sedan 2008 arbetat med framförallt medelstora fastighetstransaktioner i Stockholm och i regionstäder över hela Sverige, från Luleå till Karlskrona. Han har examen från Lunds Tekniska Högskola och inledde sin karriär på Skanska innan han blev fastighetsmäklare på Erik Olsson.

– Det känns enormt spännande att få ta över ledarskapet av transaktionsteamet och bidra till ytterligare framgångar för DTZ. Tillsammans blir vi nu snabbt ett team redo att ta marknadsandelar, men framförallt bidra till goda affärer för våra kunder, säger Victor Anderkvist, Head of Transactions, DTZ i Sverige.

Fastighetsvärlden Idag 2015-03-10

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed