Content page
Magnolia Bostad rekryterar hela 12 anställda | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Magnolia Bostad rekryterar hela 12 anställda

Har en projektportfölj på över 4 000 byggrätter. Magnolia Bostad utökar organisationen med tolv personer inom transaktion, marknad/sälj och ekonomi.

Erik Rune tillträder som CFO och vice VD. Han kommer närmast från en tjänst som CFO i Norden inom CBRE Global Investors. Tidigare arbetade han som VD för London & Regional Properties nordiska verksamhet.

Transaktionsavdelningen förstärks med Henrik Meeths (analyschef), Gurmo Endale (senior analytiker), Agneta Falk (analytiker), Julie Gardinier (administratör) och med två regionchefer: Andreas Wallin, som ansvarar för södra och västra Sverige samt Magnus Ericsson, ansvarig för Mellansverige. Regioncheferna arbetar primärt med förvärv av byggrätter och projektfastigheter i tillväxtorterna i sina respektive regioner.

Andreas Wallin var tidigare anställd på CBRE som Director på Capital Markets och Magnus Ericsson som Director på DTZ Capital Markets.

Henrik Meeths (tidigare DTZ) började vid Magnolia vid årsskiftet och kommer i sin roll som analyschef att fokusera på investeringsanalys och transaktioner. Gurmo Endale ansluter från CBRE där han arbetat sedan 2008

Även marknad/sälj och ekonomi förstärks, genom Anna Sjöblom (marknadsassistent), Anna Bjernevik (kundkoordinator), Eva Fontér (redovisningschef), Jeanette Jansson (redovisning), samt Ellinor Keding (reception och administration).

– Vi är glada över att kunna hälsa så många nya kompetenta medarbetare välkomna till Magnolia Bostad. Vi befinner oss i en intensiv tillväxtfas med en projektportfölj på över 4.000 byggrätter och denna expansion öppnar möjligheter för ytterligare affärer, säger Fredrik Lidjan, VD för Magnolia Bostad.

Fastighetsvärlden Idag 2015-03-09

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Magnolia Bostad rekryterar hela 12 anställda

Har en projektportfölj på över 4 000 byggrätter. Magnolia Bostad utökar organisationen med tolv personer inom transaktion, marknad/sälj och ekonomi.

Erik Rune tillträder som CFO och vice VD. Han kommer närmast från en tjänst som CFO i Norden inom CBRE Global Investors. Tidigare arbetade han som VD för London & Regional Properties nordiska verksamhet.

Transaktionsavdelningen förstärks med Henrik Meeths (analyschef), Gurmo Endale (senior analytiker), Agneta Falk (analytiker), Julie Gardinier (administratör) och med två regionchefer: Andreas Wallin, som ansvarar för södra och västra Sverige samt Magnus Ericsson, ansvarig för Mellansverige. Regioncheferna arbetar primärt med förvärv av byggrätter och projektfastigheter i tillväxtorterna i sina respektive regioner.

Andreas Wallin var tidigare anställd på CBRE som Director på Capital Markets och Magnus Ericsson som Director på DTZ Capital Markets.

Henrik Meeths (tidigare DTZ) började vid Magnolia vid årsskiftet och kommer i sin roll som analyschef att fokusera på investeringsanalys och transaktioner. Gurmo Endale ansluter från CBRE där han arbetat sedan 2008

Även marknad/sälj och ekonomi förstärks, genom Anna Sjöblom (marknadsassistent), Anna Bjernevik (kundkoordinator), Eva Fontér (redovisningschef), Jeanette Jansson (redovisning), samt Ellinor Keding (reception och administration).

– Vi är glada över att kunna hälsa så många nya kompetenta medarbetare välkomna till Magnolia Bostad. Vi befinner oss i en intensiv tillväxtfas med en projektportfölj på över 4.000 byggrätter och denna expansion öppnar möjligheter för ytterligare affärer, säger Fredrik Lidjan, VD för Magnolia Bostad.

Fastighetsvärlden Idag 2015-03-09

MER stenafastigheter.se

Comments are closed