Content page
Polaris köper Wipros industrilokal | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Polaris köper Wipros industrilokal

Polaris köper Wipros industrilokal på Hedensbyn i Skellefteå för 18 miljoner kronor. Köpet görs för att skapa etableringsmöjligheter. Industrilokalen inklusive kontorslokaler är 19.000 kvm.

– Skellefteå ska växa och köpet av den här industrilokalen gör det möjligt för fler etableringar, säger Robert Lindberg, VD Polaris.

Polaris är Skellefteå kommuns fastighetsbolag och är helägt dotterbolag i Skellefteå Stadshus AB. Polaris uppdrag är att möjliggöra fler etableringar och därmed öka sysselsättningen vilket behövs för att Skellefteå kommun ska bli 80.000 invånare år 2030.

Mäklare i affären har varit Mäklarringen Kommersiellt.

Wipro är verksamma i Skellefteå och fortsätter hyra delar av industrilokalen och kontoret, ca 2.200 kvm. Wipro har i dag ca 40 anställda i Skellefteå som stödjer andra delar av verksamheten i koncernen.

-Wipro fortsätter att driva verksamheten i Skellefteå men vi har inte behov av dessa stora lokaler, säger Jan Nilsson, VD för Wipro. Vi har kompetent personal i Skellefteå som kommer att fortsätta vår produktutveckling (inklusive prototyptillverkning), produktionsteknisk utveckling, ekonomi, försäljning och eftermarknad för hydrauliska cylindrar här i Skellefteå, för den Europeiska verksamheten. Vårt viktiga laboratorium är också en nyckelavdelning i vår verksamhet i Skellefteå, säger Jan Nilsson

Med sitt huvudkontor i Bangalore har Wipro Infrastructure Engineering produktion över hela världen, som Indien, Kina, Rumänien, Sverige, Finland, Brasilien och USA.

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Polaris köper Wipros industrilokal

Polaris köper Wipros industrilokal på Hedensbyn i Skellefteå för 18 miljoner kronor. Köpet görs för att skapa etableringsmöjligheter. Industrilokalen inklusive kontorslokaler är 19.000 kvm.

– Skellefteå ska växa och köpet av den här industrilokalen gör det möjligt för fler etableringar, säger Robert Lindberg, VD Polaris.

Polaris är Skellefteå kommuns fastighetsbolag och är helägt dotterbolag i Skellefteå Stadshus AB. Polaris uppdrag är att möjliggöra fler etableringar och därmed öka sysselsättningen vilket behövs för att Skellefteå kommun ska bli 80.000 invånare år 2030.

Mäklare i affären har varit Mäklarringen Kommersiellt.

Wipro är verksamma i Skellefteå och fortsätter hyra delar av industrilokalen och kontoret, ca 2.200 kvm. Wipro har i dag ca 40 anställda i Skellefteå som stödjer andra delar av verksamheten i koncernen.

-Wipro fortsätter att driva verksamheten i Skellefteå men vi har inte behov av dessa stora lokaler, säger Jan Nilsson, VD för Wipro. Vi har kompetent personal i Skellefteå som kommer att fortsätta vår produktutveckling (inklusive prototyptillverkning), produktionsteknisk utveckling, ekonomi, försäljning och eftermarknad för hydrauliska cylindrar här i Skellefteå, för den Europeiska verksamheten. Vårt viktiga laboratorium är också en nyckelavdelning i vår verksamhet i Skellefteå, säger Jan Nilsson

Med sitt huvudkontor i Bangalore har Wipro Infrastructure Engineering produktion över hela världen, som Indien, Kina, Rumänien, Sverige, Finland, Brasilien och USA.

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed