Content page
Fredrik Lidjan ny VD för Magnolia Bostad | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Fredrik Lidjan ny VD för Magnolia Bostad

Stark tillväxt inom hyresrätter. Fredrik Lidjan tillträder i dag som VD för Magnolia Bostad. Han efterträder Andreas Rutili, som nu tar plats som ledamot i bolagets styrelse.

Lidjan kommer från en position som affärsansvarig för hyresrättsutveckling inom Magnolia Bostad och har dessförinnan varit verksam i ägarbolagets styrelse samt i bolagets investeringskommitté. Fredrik Lidjan var tidigare Head of Capital Markets hos DTZ i Sverige.

– Magnolia Bostads affärsområde Hyresrätter befinner sig i stark tillväxt. Fredrik Lidjans grundmurade kompetens när det gäller hyresrättsaffärer, i kombination med hans erfarenhet och ett omfattande kontaktnät i fastighetsbranschen, gör honom till precis den ledare Magnolia Bostad behöver i sin fortsatta expansion, säger Fredrik Holmström, Magnolia Bostads styrelseordförande.

– Efter sex expansiva år tillsammans är jag glad över att få hälsa Andreas Rutili välkommen i Magnolia Bostads styrelse. Hans djupa insikter i bolagets operativa verksamhet, gedigna kunskap och oöverträffat träffsäkra öga för affärer innebär ett ovärderligt tillskott i styrelsen, fortsätter Fredrik Holmström.

Fastighetsvärlden Idag       2015-03-05 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed