Content page
DHL bygger nytt lager i Eskilstuna om 60.000 kvm | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

DHL bygger nytt lager i Eskilstuna om 60.000 kvm

Gör comeback – Kommer äga själva. Eskilstunas position som logistikcentrum förstärks ytterligare. DHL Supply Chain kommer under de kommande åren att bygga ett nytt, nästan 60.000 kvadratmeter stort lager för logistiklösningar i Eskilstuna Logistikpark.

– Med sitt strategiska läge uppfyller logistikparken alla de krav som ställs på en modern logistikanläggning. Vi investerar nu långsiktigt med ambitionen att fortsätta finnas närvarande i Eskilstuna under många år framöver, säger Per Zandrén, Business Director Sweden North på DHL Supply Chain till Tysk-Svenska Handelskammaren.

Den förvärvade tomten mäter omkring tio hektar och ligger i ett mycket strategiskt område. DHL kommer att äga den planerade byggnaden och äger en stor del av sina logistikanläggningar runt om i världen.

DHL lämnade Eskilstuna för några år sedan, men gör nu alltså en rejäl comeback i orten.

Fastighetsvärlden Idag 2015-03-05

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed