Content page
Areim förstärker sitt investeringsteam | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Areim förstärker sitt investeringsteam

Mikael Hesselvall, som varit del av Areims investeringsteam sedan 2011, har utsetts till ny CIO vid bolaget.

Teamet har nu förstärks med tre nya medarbetare. Albin Nylén började i januari och kommer närmast från Brummer & Partners där han var analytiker och partner på hedgefonden Futuris. Carl-August Westberg och Philippe Gremillet börjar i mars och kommer närmast från Carnegie respektive GP Bullhound där de arbetat med rådgivning inom kapitalmarknad och M&A.

I teamet ingår sedan tidigare Johan Bengtsson och Erik Petersson

– Vi är mycket glada. Jag har stort förtroende för Mikael som har haft en betydande roll i Areims investeringsteam sedan han började 2011. Ett redan starkt investeringsteam, förstärks av spetskompetens och kreativitet genom dessa rekryteringar och kommer att kunna fortsätta generera lönsamma affärer. Vi har ett spännande år framför oss med både försäljningar, nya investeringar och kapitalresning för Areim Fond 3,  säger Therese Rattik, VD på Areim.

Fastighetsvärlden Idag 2015-03-04

MER stenafastigheter.se

Comments are closed