Content page
Pandox tecknar första förvaltningsuppdraget | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Pandox tecknar första förvaltningsuppdraget

Uppdrag med 1.500 rum i Oslo. Pandox nya förvaltningsbolag, Pandox Asset Management, har idag tecknat ett avtal med det norska fastighetsbolaget Eiendomsspar AS, tillika hälftenägare av Pandox, om att överta förvaltningen av merparten av bolagets hotellfastigheter. Uppdraget omfattar åtta hotellfastigheter med totalt omkring 1.500 rum, samtliga belägna i Oslo.

– Vi ser fram emot att utveckla ett nära samarbete med Eiendomsspar och det prestigefyllda uppdraget att förvalta och utveckla dessa hotellfastigheter. Uppdraget är ett led i det nya bolagets strategi att hantera hotellfastigheter för andra fastighetsägare än Pandox och vi ser nu fram emot fler liknande möjligheter, säger Anders Nissen, VD Pandox.

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed