Content page
Grontmij väljer mellan fyra alternativ | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Grontmij väljer mellan fyra alternativ

Nära lämna 7.000 kvm hos Atrium Ljungberg. Teknikkonsultföretaget Grontmij är nära att lämna de 7.000 kvm lokaler som bolaget hyr i fastigheten Stora Katrineberg 16 i Liljeholmen i Stockholm. Atrium Ljungberg tillträdde fastigheten för en månad sedan efter att ha köpt den från LaSalle och Aviva för 1,1 miljarder kronor. Grontmij har i dagsläget fyra val, tre flyttalternativ–  samt möjligheten att stanna kvar.

– Men det lutar inte åt det hållet. Av de lokalalternativ som vi fått in så är det inget som uppfyller våra önskemål till 100 procent. Vi har dessutom tyvärr fått väldigt få alternativ i närområdet, säger Pady Samenius, projektledare vid Grontmij, till Fastighetsvärlden.

I flyttalternativen finns även lokaler norr om centrala Stockholm. Grontmij söker mellan 4.000 och 7.000 kvm lokaler, och det lutar mot att bolaget kommer att hyra maximalt 5.000 kvm.

Fastighetsvärlden Idag 2015-03-02

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Grontmij väljer mellan fyra alternativ

Nära lämna 7.000 kvm hos Atrium Ljungberg. Teknikkonsultföretaget Grontmij är nära att lämna de 7.000 kvm lokaler som bolaget hyr i fastigheten Stora Katrineberg 16 i Liljeholmen i Stockholm. Atrium Ljungberg tillträdde fastigheten för en månad sedan efter att ha köpt den från LaSalle och Aviva för 1,1 miljarder kronor. Grontmij har i dagsläget fyra val, tre flyttalternativ–  samt möjligheten att stanna kvar.

– Men det lutar inte åt det hållet. Av de lokalalternativ som vi fått in så är det inget som uppfyller våra önskemål till 100 procent. Vi har dessutom tyvärr fått väldigt få alternativ i närområdet, säger Pady Samenius, projektledare vid Grontmij, till Fastighetsvärlden.

I flyttalternativen finns även lokaler norr om centrala Stockholm. Grontmij söker mellan 4.000 och 7.000 kvm lokaler, och det lutar mot att bolaget kommer att hyra maximalt 5.000 kvm.

Fastighetsvärlden Idag 2015-03-02

MER stenafastigheter.se

Comments are closed