Content page
Länsförsäkringar satsar i Umeå | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Länsförsäkringar satsar i Umeå

Byggstart i oktober. Länsförsäkringar Västerbotten ska investera 300 miljoner på att bygga om sina fastigheter på Rådhusesplanaden för att skapa fler butiker och lägenheter i centrum. Första etappen är att riva den befintliga byggnaden på Rådhusesplanaden 11. Där ska det byggas nya kontorslokaler. Länsförsäkringars nuvarande lokaler i korsningen Nygatan-Rådhusesplanaden kommer att göras om till butikslokaler. Bolaget satsar på att öppna upp för handeln, något som i dag upphör vid fastigheten. Byggstart är planerad 1 oktober.

Projektet möjliggörs genom bolagets köp av en fastighet från det av Västerbottens Kuriren och Balticgruppen samägda bolaget Gazette för ett år sedan, vilket FV berättat tidigare om. Då berättade vi även att det planerades för ett nytt kontorshus om 7.000 kvm.

Fastighetsvärlden Idag 2015-02-27

MER stenafastigheter.se

Comments are closed