Content page
DTZ rekryterar Jöran Rydberg till Capital Markets. | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

DTZ rekryterar Jöran Rydberg till Capital Markets.

Jacobsson: ”Vi har fler rekryteringar på gång”. DTZ rekryterar Jöran Rydberg till Capital Markets. Han kommer närmast från GE Capital Real Estate, vars svenska bestånd köpts av Kungsleden. Rydberg har där arbetat som underwriter, men också som fastighetschef inom Asset Management med ansvar för GE:s fastigheter i Mälardalen. Han har även erfarenhet från Deutsche Pfandbriefbank i Stuttgart, Stockholm och London inom risk management.

–Det är mycket glädjande att vi kunnat rekrytera Jöran till vårt Capital Markets-team. Jöran kommer att fokusera på fastighetstransaktioner i Mälardalen och Mellansveriges regionstäder. Vi har dessutom fler rekryteringar på gång för att ytterligare stärka DTZ:s varumärke inom fastighetstransaktioner, säger Agneta Jacobsson, VD för DTZ i Sverige.

Fastighetsvärlden Idag 2015-02-27

MER stenafastigheter.se

Comments are closed