Content page
Niam säljer köpcentrumbolag i Norge – tiger om pengen | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Niam säljer köpcentrumbolag i Norge – tiger om pengen

Säljer resterade andel. Niam har tecknat avtal om att sälja de återstående aktierna i Sektor Gruppen till de tre resterande ägarna, NorgesGruppen genom Joh. Handel Eiendom 1 AS, (ii), Varner Gruppen genom Varner Invest AS och (iii) Home Invest genom K&S Holding AS.

Niam förvärvade Sektor Gruppen 2010 och minskade sitt innehav från 100 procent till 27,5 procent år 2012 (läs mer i länken nedan). Under innehavstiden har Niam utökat köpcentrumen Herkules, Kremmertorget och Kongssentret med över 15.000 kvm säljyta, framgångsrikt omförhandlat hyreskontrakt och förbättrat NOI.

Niam fortsätter sitt samarbete med Sektor Gruppen genom de befintliga förvaltningsavtal som rör köpcentrum vilka ägs av Niams andra fonder.

Niam nämner inga uppgifter om pengar eller resultat alls kring transaktionen.

Fastighetsvärlden Idag 2015-02-26

MER stenafastigheter.se

Comments are closed